– CHANTAL –

De dag van vandaag is morgen een herinnering…..

 

Als klein meisje was ik al gefascineerd door fotografie. Mijn fotoalbums , camera en ik waren onafscheidelijk. Ik kan mij nog goed herinneren dat ik in gedachte had wanneer ooit mijn huis zou afbranden dat ik al mijn fotoboeken als eerste zou meenemen. Ik zou het verschrikkelijk vinden als ik dat ooit kwijt zou raken.

Nu heel wat jaren verder, leven we in een digitale wereld, waarbij we vaak ( of niet ) een back up hebben, onze foto’s bekijken op onze telefoon, tablet of computer. Toch geeft het gevoel van een album of een wandpaneel in mijn huis het meest fijne gevoel. Heerlijk samen met mijn kind foto’s kijken in een album, of kijken naar de foto’s aan de wand.

Dat is toch wel nostalgie en heden voor mij. Zeker als ik kijk in huis bij opa en oma, daar staan van alle kinderen en kleinkinderen wel een foto. Dat vind ik nu fantastisch.

Wie ben ik nu….

In mijn dagelijks leven geniet ik van het hier en nu, mijn glas is altijd half vol en pak ik alles aan wat ik leuk vind. Ik geniet met volle teugen van het leven.

Mijn werk als fotografe geeft mij zoveel voldoening, ik voel mij bevoorrecht dat ik voor mijn klanten hun foto’s mag maken.Vaak hun meest waardevolle bezit, namelijk jullie kinderen. Ik geniet er van om die gezichtjes vast te leggen met zo hun eigen mimieken.

Voor mij is het nog steeds, de dag van vandaag is morgen een herinnering en deze leg ik graag voor jou vast.

 

Liefs Chantal

©Patricia van den Bogaart Fotografie

PHOTOGRAPHY IS AN ART OF OBSERVATION, IT HAS LITTLE TO DO WITH THE THINGS YOU SEE AND EVERYTHING TO DO WITH THE WAY HOW YOU SEE THEM

By Elliott Erwitt

MEMORIES

Menu